fbpx

STAFF

MODERATORS

LilleEmil ​

LilleEmil - Staff Photo
Discord: LilleEmil
Indsat som mod: 01/09-2019
Command: !lilleemil

Garanti for godt humør, både på discord, på serveren og i chatten. Han bragte “fedt mand” til kanalen og så smurfer han på faceit. Han elsker at svinge hammeren, nogle gange både til højre og venstre. Er det en fugl, er det et fly? Det er LilleEmil!

Noruyp

Noruyp - Staff Photo
Discord: Norup
Indsat som mod: 01/05-2020
Command: !noruyp

Efter jeg tabte mit væddemål, måtte jeg jo modde den kære Norup. Men som altid, så vinder jeg, selvom jeg taber. For en klasse mod er Norup. Altid klar til at dele sin instagram, chatte med de nyeste piger på kanalen og har altid min ryg når jeg rapper, synger eller trashtalker nogen af de andre på holdet. #like4like

Codex011

Codex - Staff Photo
Discord: Codex011
Indsat som mod: 01/08-2019
Command: !Codex

Mod fra dag 1 – og hvilken chef. Massere af geniale chatbeskeder, og har sidenhen startet sin egen stream. Det gør altid Coach glad, når andre tror på sig selv og grinder mod deres egne drømme, uanset hvad de er. Man skal ikke undervurdere loyalitet – det har Codex masser af. Kom på hans gode side og så har han din ryg permanent!

F1lskov

F1lskov - Staff Photo
Discord: F1lskov
Indsat som mod: 01/01-2020
Command: !Filskov

Jeg tror ikke der findes mods, som kan så mange commands, scripts, bots osv. som F1lskov kan. Mens han ofte bliver rost for det praktiske, bliver han sjældent rost for hans initiativtagende person, som også skaber hygge i chatten, har forstand på CS og holder ro og orden. Han er et oprigtigt skønt menneske, som bruger sine evner til at vise sin kærlighed!

Tr4nto

Tr4nto - Staff Picture
Discord: Tr4nto
Indsat som mod: 01/04-2020

Altså han er legit en af de mest gennemførte chatmedlemmer jeg kender. Han bidrager med seriøse ting, gode memes, 17-årige jokes og evig positivitet. Når han ikke er afk eller tilter i mine spil, så er tr4nto en kæmpe chef ;)) Kæmpe skud ud til ham her!

Luhmannn

Discord: Luhmann
Indsat som mod: 19/06-2020

“Not the hero DP deserves, but the hero he needs”. Luhmannn er manden bag gardinerne. Det er ikke meget du ser ham i chatten, men frygt ej. Han er der ca. hele tiden – på trods af at han har familie og arbejde, så prioriterer han altid streamen. Udover det har han evner som han gladeligt deler ud af – det er bl.a. ham der har designet denne staff-oversigt. Ydmyghed som denne skal man lede længe efter!

Blackdoc93

Blackdoc93 - Staff picture
Discord: black
Indsat som mod: 19/06-2020

Jeg tror trygt jeg kan sige, at black er en af de eneste læger (til december) som også er mod på twitch. Manden er en grinder, både på streamen, serveren, men så sandelig også IRL. Det er godt at vide, at jeg har en som passer på mit helbred og holder øje med mit mad/drikke-forbrug. En ydmyg mand, som ikke sætter folk i kasser men byder lige meget velkommen til alle. En ære at have ham i chatten!

Blondie_tinkerbell

Discord: Blondie
Indsat som mod: 19/06-2020

Er der noget hun ikke kan? Fixe mit internet, lave highligtvideoer, hjemmeside og mere til. Hun har været i chatten længe og er endelig blevet en del af holdet. Og sikke en gave jeg har ventet alt for længe med at åbne. Mit internet blev fixet og det kan vi takke Blondie og hendes telenor kontakter for. Udover evner er hun et skønt chatmedlem og jeg er så glad for hendes tilstedeværelse!

Lama

Lama Staff Picture
Discord: Lama
Indsat som mod: 01/01-2021

Jeg troede ikke, at jeg kunne få flere command-eksperter på streamen, men mød Lama! En fantastisk moderator, som bidrager med et ENORMT engagement. Han opdaterer commands oftere end jeg kaster flashes og nedprioriterer selv at spille, fordi han elsker at være en del af chatten. En mand der er blevet en sand del af communitiet og som har sat sit præg. !20bomb og !dmaim hele dagen!

FrekaFiskenN

frekafiskenN Staff
Discord: FrekaFiskeNN^^ 
Indsat som mod: 01/01-2021

Freka er en maskine banhammer og en maskine på serveren. Han taler lige ud af posen og sætter ikke noget imellem. Han er ægte, står ved det han siger og så er der ikke noget pis med ham. Det er en kæmpe klasse, at have i sit community, fordi han virkelig står op for mig og min stream!

Zukko04

Zukko04 Staff
Discord: Zukko04 
Indsat som mod: 18/05-2021

Zukko er en ægte fyr. Han er ikke tilfreds med status quo hos hver mig eller chatten. Han søger altid at gøre tingene bedre og er samtidig meget ydmyg. Han har længe været et dedikeret og loyalt chatmedlem, som helt naturligt var først i køen da der var behov for mods. Man kan altid regne med ham – og det er ikke en selvfølge i den her branche.

Sp3akerss

Sp3akerss Staff
Discord: William!#1937 
Indsat som mod: 01/05-2021

Nok den person på streamen, der elsker streamen (og Coach) allermest. Jeg tror aldrig nogensinde man ser en Coach stream, uden Sp3akerss. Og den form for dedikation og loyalitet er lige det vi har brug for. Og så er det fedt med en, der lever tanken om at blive bedre til CS ud hele tiden og altid er nysgerrig på forbedring. Kæmpe maskine!

EDITOR

Wakils

Wakils Staff Picture
Discord: Wakils
Indsat som editor: 01/06-2020

Editors skal selvfølgelig kunne redigere lækre videoer, de skal forstå spillet og forstå online-kulturen. Alt dette har han med i bagagen, men samtidig stræber han altid efter at forbedre sit produkt og min stream. Han søger altid samtale for at opnå federe resultater. Det er sådan en type man gerne vil arbejde sammen med. Så hvis du skal bruge en editor, så hold dig væk. Han er min!